ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

Sunčane naočale za 2017 godinu

Da se sunčane naočale nose samo ljeti? Velika greška.
Sunčane naočale za 2017
Sunčane naočale za 2017
Zima je pri kraju stižu nam proljetni dani. Pravo vrijeme da pogledate kakvi modeli sunčanih naočala nas očekuju u novoj godini.

Sunčane naočale sa šarenim lećama ponovno je u modi. Zahvaljujući poznatim ličnostima i modnim kućama kao što su Prada i Louis Vuitton, retro stil 70-ih se vratio na modne piste. A pored modnih pisti retro stil se vratio iu modelima sunčanih naočala. Dovoljno je sjetiti se velikog uspjeha avijator modela sunčanih naočala sa žutim lećama.
Ali pored žutih leće veliki uspjeh su postigli i poneki gradualni modeli. Žuta boja koja se prelama u pink možemo naći na modelima modnih kuća: Fendi, Trussardi ili Banana Republic.

Prozirne leće su isto postigla veliko oduševljenje. Sada je ponovno vidimo u Chanel-ovoj jesenjoj kolekciji.
Ljubitelji štreberskog izgleda mogu birati transparentni okvir. A oni koji inzistiraju na malo boje, neka izaberu naočale s gradualnim lećama koji se blago zatamnjuju.
Stručnjaci predviđaju da će "Bug eye" stil modeli biti apsolutni hit u 2017. godini s velikim šarenim ili tamnim lećama. Oversized naočale istovremeno nam daju moderan i klasičan izgled.

Općenito možemo reći da dizajneri teže i inzistiraju na velikim i izražajnijim okvirima.
Ako ne želite da se izgubite među svim tim velikim okvirima potražite najnovije modele SteamPunk-a. Ukoliko ste ljubitelji futurististike prosto ćete se zaljubiti u njihove modele.
Ako ste ipak malo solidniji još uvijek su tu mačkasti oblici Versace-a i Philip Lim-a ali sada s debljim okvirom.
Postoje različiti oblici modela sunčanih naočala. Odlučite se za deblji ili tanji, četvrtasti ili okrugli okvir, ovisno o karakteristikama Vašeg lica, izaberite boju koja najbolje odgovara Vašem tenu, a leće prilagodite Vašim željama. Na raspolaganju su polarizirane leće, gradualne ili jednobojne leće. Kombinacija je mnogo, na vama je da izaberete model kojim ćete postići look koji ste oduvek želeli.