nedjelja, 20. prosinca 2015.

Trendovi sunčanih naočala u 2016

Trendovi sunčanih naočala u 2016
Trendovi sunčanih naočala u 2016
Najveći trend za proljeće (i ljeto) 2016. su sunčane naočale! Da li ste u potrazi za najnovijim stiliziranim naočalama u 2016.? Okrugle, ogromne, s ogledalom, zaštitne, ukrašene, to su neki od trendova u 2016.

Sunčane naočale su neophodni aksesoar za mnoge ljude. Pored toga što štite oči, one daju i novi izgled licu, pokrivaju tragove umora poslije noći provedene u gradu, skrivaju oči, i obavijaju velom misterije osobu koja ih nosi i na kraju one su odlika stila. Osobe koje su navikle nositi sunčane naočale ne mogu živjeti bez njih. Svi ljubitelji naočala, kao i svi koji žele obnoviti svoj izgled će biti sretni da saznaju najnovije vijesti, trendove i brendove koje će biti na vrhu valova u 2016.

Naočale za proljeće i ljeto se ne smatraju revolucionarnim ali ove sezone je vrijeme da se odbace tradicionalne avijatičarske naočale i da se razmišlja šire, vedrije i hrabrije. U kratkim crtama, nosite bilo što što je pod utjecajem sedamdesetih, što bi značilo povratak divnih zaobljenih stakala. Ženske naočale će pratiti sličan trend, s iznimkom što će se vratiti seksi mačkaste naočale, što mislimo da je fenomenalno.

Proljeće i ljeto su ovdje, što znači povratak sunca i jednog od naših omiljenih asesoara za toplo vrijeme: sunčanih naočala!